Postat: | kategori: Stillbilder

STILLBILDER 5X02 "TRUE LIES"

 

Postat: | kategori: Webclip

WEBCLIP 5X01 #1 "I know what you did last summer"

 

Postat: | kategori: Om säsong 5

Season 5 photos

 
Klicka på de små för att få större.
 
 

Postat: | kategori: VDS

GISSA VAD!

Gissa vad jag har hållt på med de senaste dagarna!!
 
Jo innan sommarlovet så gick jag in bland en massa bloggdesigns bloggar och bäddrade. Så kom jag till en fantastisk tjej som gör otroligt fina designer till sjuktbra priser. Så jag slängde ihop ett mail och skickade det till henne. Nu i veckan eller förra veckan så fick jag svar och hon ska göra en design til mig :) hon har redan börjat och förhoppningsvis så blir det klar nästa vecka. Hon säger att den är jätte fin och att den ska bli klar så fort som möjligt. Kan knappt bärja mig för att få se det slutliga resultatet. Men det får ta den tid det tar tycker jag. Ingen stress! Ska först godkänna den och om det är något jag vill ändra, ta bort eller lägga till så fixar hon det innan jag kan lägga in den här och att jag skickar betalningen. Sen efter det så ska det bli bra uppdateringen, borde bli klart till säsongs starten av Säsong 5! Taggad till 100%. 
 
Bra start va?
Länk till hennes sida 
 
Säsongs bild till Säsong 5

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Nina Dobrev och Derek Hough

Ni har ju säkert hört att det har spekulerats väldigt mycket om att Nina Dobrev ska ha börjat dejta dansaren Derek Hough. Några bilder har dykt upp då de två är tillsammans på en konsert och ska ha hållit handen. Så här säger de: 
 
"Julianne Hough kan ha haft otur i kärlek i år, men som en matchmaker, hon är 1-0," säger Star, som fortsätter med att påstå att hon satt upp sin bror Derek med sin bästa vän Nina Dobrev.
 

Enligt tabloid är Hough "mycket skyddande" av Dobrev, och "inte vill se henne med en förlorare," och hon är också "superpicky" om vem Derek går, så hon hakade två upp tillsammans.

 

Tidningen sedan citerar en så kallad "vittne" som såg den förmodade paret på Lollapalooza, sade "Nina och Derek verkade verkligen in i varandra."

 

Det är ganska fantastiskt hur Star ofta verkar ha folk på plats, som kan erbjuda citat som passar exakt med förutsättningen för deras berättelser.

 

Oavsett, fliken är "vittne" och källorna har fel.

Dobrev och Derek är inte dejta.

Ett rep för "Vampire Diaries" skådespelerskan berättar Gossip Cop Star berättelsen är "inte sant", och att Dobrev och Derek Hough är "bara vänner."

 

Källa 

översatt med google translate.


Postat: | kategori: @twitter

@NINADOBREV

 

Postat: | kategori: Skådespelarna

KAT GRAHAM - POWER

Ni har väll inte missat att Kat Graham har släppte ut en ny singel i somras. Den är grym och tycker verkligen att ni ska ta en minut att lyssna.
 

Postat: | kategori: Om säsong 4

BLOOPERS SÄSONG 4

Nu äntligen kan man se bloppers från säsong 4. Det är verkligen det bästa!
 

Postat: | kategori: Promo

5x01 PROMO

Den officiella promo för 5x01 "Iknow what you did last summer"
 

Postat: | kategori: Om säsong 5

STILLBILDER 5x01 "IKNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER"

Som ni säkert vet har de första stillbilderna kommit ut för säsong 5. Jag kan ju säga att jag är verkligen taggad inför den nya säsongen och kan knappt vänta! 
 
 

Postat: | kategori: VDS

BACK ON TRACK

Så jag har bestämt mig nu för att köra på en så kallad nystart. Jag kommer att uppdatera så ofta jag kan och förhoppningsvis blir det mer än en gång per dag. Jag tänker att det blir enklare att satsa på en fanblogg istället för en privat och eftersom säsong 5 börjar om ca en månad så tycker jag att det passar ganska bra. 
 
Är det något speciellt inlägg som önskas så får man gärna kommentera! Jag ska också beställa en proffsig desgin som ska komma upp så att det ser snyggare ut. 
 
Jag kommer att lägga upp några promo saker nu i början och de kommer antagligen upp redan ikväll. Sen kommer jag att börja lägga upp scene edits som jag då har gjort. De finns också uppe på min instagram. @Eternity_tvd