Postat: | kategori: Nina Dobrev

Nina Dobrev och Derek Hough

Ni har ju säkert hört att det har spekulerats väldigt mycket om att Nina Dobrev ska ha börjat dejta dansaren Derek Hough. Några bilder har dykt upp då de två är tillsammans på en konsert och ska ha hållit handen. Så här säger de: 
 
"Julianne Hough kan ha haft otur i kärlek i år, men som en matchmaker, hon är 1-0," säger Star, som fortsätter med att påstå att hon satt upp sin bror Derek med sin bästa vän Nina Dobrev.
 

Enligt tabloid är Hough "mycket skyddande" av Dobrev, och "inte vill se henne med en förlorare," och hon är också "superpicky" om vem Derek går, så hon hakade två upp tillsammans.

 

Tidningen sedan citerar en så kallad "vittne" som såg den förmodade paret på Lollapalooza, sade "Nina och Derek verkade verkligen in i varandra."

 

Det är ganska fantastiskt hur Star ofta verkar ha folk på plats, som kan erbjuda citat som passar exakt med förutsättningen för deras berättelser.

 

Oavsett, fliken är "vittne" och källorna har fel.

Dobrev och Derek är inte dejta.

Ett rep för "Vampire Diaries" skådespelerskan berättar Gossip Cop Star berättelsen är "inte sant", och att Dobrev och Derek Hough är "bara vänner."

 

Källa 

översatt med google translate.


Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback