Postat: | kategori:

AKUT!

Jag behöver akut en ny design! Någon som gör får gärna maila mig!

Postat: | kategori: Dagens bild

DAGENS BILD

 

Postat: | kategori: VDS

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Detta är inte TVD relaterad genom bloggen utan allmän infomation om bloggen!
 
Jag har ett instagram konto som ni gärna får följa där jag lägger upp bilder om TVD. Kontot kan ibland bli mer uppdaterat än bloggen så därför säger jag till om ni tycker att uppdateringen inte är så bra här på bloggen. Mitt konto namn är @vampirediariesweden. Just nu lägger jag mest upp edits* men ibland kan det komma upp en annan bild.
 
Jag hoppas att ni följer mig där! 
 
Min senaste edit.
 
*Så om instagraminte uppdateras på några dagar betyder det att jag håller på med en redigering på någon edits eller börjar på en ny! 
 
Kram!
 
 

Postat: | kategori: Videoklipp

A MESSAGE FOR GRADUATES FROM TVD

 
 

Postat: | kategori: Om säsong 5

JULIE PLEC AVSLÖJAR OM SÄSONG 5

 

1. Damon & Elenas ‘Nya förhållande’
Nu när Elena officiellt har valt Damon har Julie sagt att de kommer att STARTA ett nytt förhållande tillsammans, och vi kommer att se dem försöka få det att funka.
 Självklart blir deras förhållande påverkat av skurken i deras vän/bror som de inte vet är farlig från början.

2. ‘Mysteriet’ om Stefan & Silas
På tal om den där okända skurken så säger Julie att fans kommer att tycka om Stefans dubbelgångare story line, som även kommer att låta Paul Wesley spänna sina skådespelar muskler som två olika karaktärer.
 "Det kommer att vara en ganska cool mytologi som kommer bäras runt i när det gäller Silas och mysterin av hans förflutna - 1000 eller 2000 år sedan" säger hon.

3. Det är fortfarande hopp för ‘Klaroline’
Trots att två stora hinder står ivägen för att Klaus och Caroline ska bli tillsammans - de är inte bara på två olika serier, men Hayley är också gravid med Klaus barn - Julie sa att vi inte ska överväga Klaroline att bli något:
 Hayley är inte, på något sätt, Askungen i Klaus kärleks historia. Hayley är en tjej som är ganska tuff, glödande, självständig... en överlevare i hennes egna rätt som blev full, hade sex och blev på smällen. Hon kommer att ha hennes egna resa. Hon är inte riktigt menad att vara ett hot mot Klaus kärleks liv.

4. En riktigt skitförbannad mänsklig Katherine
Valet att göra Katherine vampyren som tog the cure var ingen lätt uppgift för Julie och hennes skrivar team - men det kommer verkligen att bli mindre lätt för Katherine, som kommer att kämpa för att klara att helt plötsligt vara människa igen.
 "Vi var bara i rummet för nån dag sen och pratade om första gången hon känner kallt - och hur förbannad hon kommer att vara över det" skojade Julie.

5. Jeremy Gilbert: född igen
Fans var överväldigade när Jeremy återvände till landet av levande på säsongs finalen av s.4 - men förvänta er inte att hans återvändo blir en smidig sådan. Julie sa att det blir ganska många nya hinder som hunter-turned-ghost-turned-human som går tillbaka till skolan.
 "Vilken jävla täckmantelhistoria blir det?" säger hon. "Hur kommer han att förklara det? Han hade en minnesgudstjänst! Det var flygblad!"

 

Källa - Engelska 

 

Postat: | kategori: VDS

RÖSTA PÅ MIG!

Jag vet att min blogg är liten men jag skulle ändå uppskatta om ni röstade på min blogg i Delenasweden.blogg.se's Blog Awards 2013. Röstar ni på mig och jag vinner så kommer det en mycket snyggare och bättre design till er :) Länk HÄR!
 

Postat: | kategori: Nina Dobrev

ÄR INTE BILDERNA LIKA?


Är det bara jag som tycker att bilderna är väldigt lika? Det ändå som skiljer sig är väll hur ansiktsuttrycket är. Vanligtvis så skulle jag nog välja Ninas bild men i det här fallet tycker jag att Torrey ser väldigt elegant ut. 

Postat: | kategori: Skådespelarna

GRATTIS TORREY DEVITTO

Igår (8 Juni) fyllde Torrey DeVitto 29 år. Så ett stort grattis till henne i efterskott!

Postat: | kategori: Dagens bild

DAGENS BILD


Postat: | kategori: Ian Somerhalder

IANS NYA FILM - THE ANOMALY

Som ni säkert har hört talats om så kommer TVD stjärnan Ian Somerhalder att ses i en ny film "The Anomaly". Film teamet och skådespelarna började redan att spela in filmen som kommer att utspela sig i London för en vecka sen. Nedan för så kan ni se bilder från inspelningen.
 
Genre: Sci-fi/action/thriller.
Handling: En traumatiseras fd soldat vaknar upp på baksidan av en skåpbil tillsammans med en kidnappad pojke. Med bara 9 minuter och 37 sekunder av medvetande så ska han försöka räkna ut varför och hur kan hamnade där.
Andra skådespelare:  Bl.a Brian Cox, Noel Clarke och och brorsan till Liam och Chris Hemsworth, Luke Hemsworth.
 
 
(Klicka på de små bilderna för att se de stora)
 
Källa

Postat: | kategori: Event & Festivaler

LOVE&BLOOD ITACON 2013

Som ni nog vet så har några från TVD vart på Love&Blood Itacon. Bilder och klipp från eventet har nu kommit ut. Jag kommer bara att lägga ut några klipp. Det finns många fler som ni kan kolla på.
 
 
(Klicka på de små bilderna för att se dem stora)

Postat: | kategori: Sno Stilen

SNO STILEN AV NINA DOBREV

Sno stilen av inspererande Elena Gilbert i säsong 3, med en somrigt vacker stil som passar även bra på skolavslutningar och studenten. Hennes egna halsband kan ni även köpa här!

Postat: | kategori:

Veckans Video - The Vampire Diaries | Tears Of An Angel

 
// Veckans video finns alltid i menyn //

Postat: | kategori: Skådespelarna

PENSHOPPE

Nina Dobrev och Ian Somerhalder är två utav de som täcker de stora skyltarna för Penshoppe på vägarna i Fillipinerna.

 


 

Postat: | kategori: Dagens bild

DAGENS BILD


Postat: | kategori: Om säsong 4

DAGENS VIDEO || TVD HUMOR

Dock tycker inte jag att alla är roliga men de som är roliga där man ju av skratt!
 
källa

Postat: | kategori: Event & Festivaler

RÖSTA PÅ TVD I TEEN CHOICE AWARDS 2013

Varje år är det ju Teen Choice Awards och varje år så är The Vampire Diaries med. Så jag tycker att ni ska passa på i år också (om ni gjorde det förra året) att rösta. Ni går in här --> http://www.teenchoiceawards.com/vote-movies.aspx Själv förstar jag på The Vampire Diaries, Ian Somerhalder och Nina Dobrev. Hoppas att de ni röstar på vinner :) 
 
ps. man kan rösta en gång varje dag! Vill ni se hela showen när den komemr ut så kan ni kommentera så lägger jag ut den.