Postat: | kategori: VDS

Gott Nytt År

Kan ni fatta att det snart är 2014? Året har gått så himla fort, som om det blev 2013 för en månad sen. Så mycket har hänt bland TVD gänget och så kul att vi har fått varit med om det mesta. Mycket har vi säkert missat men det vi har fått reda på är väldigt mycket. Hoppas lika mycket händer nästa år och bra saker för både dem och oss. 
 
Med bloggen så tänker jag satsa gärnet. Ska få bloggen på topp och ska försöka blogga så bra jag kan. (Nu låter jag som om detta var en privat blogg, men ni fattar nog).
 
 
Inlägget inspireras från Vampire Diaries Blog

Postat: | kategori: Veckans fråga

Veckans fråga

Förra veckans "vinnare": Stefan
 
Kommer Katherine att dö i 5x11?
  
 

Postat: | kategori: Skådespelarna

Skådespelarnas hårförändring

Vilken skillad. Så kul att se sånt här och se hur alla förändras genom tidens gång.
 
källa

Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens bild

 

Postat: | kategori: Videoklipp

Bakgrunden för rollerna


Postat: | kategori: VDS

Frågestund

 Fick ett önskemål om att ha en frågestund. Tänkte ha en i början på 2014 men har fått lite allmäna frågor om showen så tänker ha en nu istället. Ni kan ställa frågor om TVD, bloggen och mig. Eller andra saker för den delen med. Så ställ en massa frågor så svarar jag på dem när jag känner att jag har fått tillräckligt :) Så kom igen nu! Er chans att få svar på dem ordentligt om jag kan svarar förstår!
 
/Amalia, Vampire Diariesweden

Postat: | kategori: @twitter

@TorreyJDeVittto

 

Postat: | kategori: Visste ni att...?

Visste ni att...?

Visste ni att Nina Dobrev var inte CW's första handsval. De ville egentligen att Ashlee Simpson skulle få rollen som Elena Gilbert. Men efter att ha kollat på Nina's provspelnings video så älskade de henne och valde henne istället. Ni vet säkert om att Elena är egentligen blond och inte brunett i böckerna. Lite konstigt att se Elena som någon annan och inte den Elena vi ser idag. Tänk Ashlee som Elena med Stefan och Damon. Nej jätte konstigt. Tycker inte att det skulle bli bra.
 
 
källa

Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS! - Ashlyn Jade Lopez spelar unga Nadia Petrova

Hittills under Säsong 5 av The Vampire Diaries har vi varit helt upp över öronen med den nyfunna relationen mellan den kaxiga Katherine Piercw och hennes länge förlorade dotter Nadia Petrova. I en överraskande vändng Spoiler TV rapporterar att Ashlyn Jade Lopez, en bedårande liten skådespelare har fått rollen som den unga Nadia.
 
Medan Ashlyn's IMDB sida är helt tom för att få sin störa start på The CW's mest populära show är ett ganska bra kap. Och hey, vi brukar inte se våra favorit karaktärer när de var barn förutom Elena Gilbert's tillbakablick i Säsong 5 Episode 10 så har vi inte sett några andra kvarlevande från Mystic Falls som barn. Visst, det finns massor av tillbakablickar men det är mest utav Damon och Stefan Salvatore när de är vuxna vampyrer från bak i tiden. 
 
Sen det filmar för de 100:e avsnittet (säsong 5 episode 11 "500 Years Of Solitude") har redan svept, we tror att dessa barndomstillbakablickar av den bulgariska skönheten kommer att ske senare i säsongen, som kan bevisa att Katherine inte dör i en milstople. Men å andra sidan, eftersom det flesta överraskningar för den 100:e avsnittet har hållt inlåsta kanske tillbakablicken kommer att ske i det särskilda avsnittet vilket ger ännu mer känsla för vad som kan redan vara ett sorgligt farväl.
 
 
källa

Oj oj oj vilken spoiler. Det om Katherine är ju bara spekulationer men det är bekräftat att detta är inte ett fan eller en ung Katherine, utan detta är Nadia. På bilden med Nina eller unga Katherine är ju en tillbakablick. Så vi får nog se många tillbakablickar med Katherine och Nadia. Min tank är kanske att hon faktiskt har träffat Nadia innan utan att vetat att det är henne. Men då vsste ju inte Nadia att det var Katherine. Men jag har verkligen ingen aning men jag är enormt spänd på 5x11.

Postat: | kategori: @twitter

Videor från Ninas julsemester

Åååhh vilken rolig familj! Lite roliga videor som Nina och Julianne la upp på twitter. De är så himla härliga och jag har kollar på den första hur många gånger som helst.
 
 

Postat: | kategori: Instagram

Instagram - Derek Hough

Hahah en liten rolig video dom Derek la ut på sin instagram. Det är på hennes familj och Derek's. Är det bara jag som tror att Nina och Derek är tillsammans igen?
Ninas röst låter väldigt annorlunda.

Postat: | kategori: Q / A

Svar på kommentar

Fick den här frågan och det är en riktigt bra fråga. Helt ärligt så vet jag inte, men jag skulle inte tro att de har de. I alla fall inte alla Orginalen. Klaus och Elijah är då de ända som har träffat Emily. Rebekah, Kol och Finn hade ju dolken i sig då. Men om det är någon annan som vet så kan ni ju kommentera för det vorre lite kul att veta.

Postat: | kategori: @twitter

@1PhoebeJTonkin


Postat: | kategori: @twitter

@NinaDobrev

Just nu är Nina och har en mysig julsemester med bästavännen Julianne Hough och hennes ex pojkvän Derek Hough. Lite uppdatering från semestern på instagram och twitter.
Those ögon! To die for! 

Postat: | kategori: VDS

God Jul önskar Vampire Diariesweden


Postat: | kategori: Videoklipp

Dagens video


Postat: | kategori: Veckans fråga

Veckans fråga

Vem borde Elena vara med?
  
 
 Tänker börja med veckans fråga. Är inte säker på att det kommer upp en fråga varje vecka men ska försöka.

Postat: | kategori: VDS

Affiliate update

Som ni kanske har märkt har jag uppdaterat mina FA. Jag har gjort så att när man håkker pilen över så kommer bakgrunden att bli i ofokus och en text kommer fram. Ja, jag vet att ninadobrev.se också har så. Och om hon inte gillar detta så kan jag ta bort det. Men vill bara säga det nu snabbt så att ni vet att jag tar inte cred för det. Jag har haft det i kanske två veckor.

Postat: | kategori: VDS

Rösta på mig i The Originals Swe's BlogAwards!

Hej alla! The Originals Swe har en BlogAwards och jag är nominerad. Det vorre jätte kul om ni kunde rösta på mig HÄR eller klicka på bilden om ni tycker att bloggen är värd det. Sprid det gärna till andra! Skulle verkligen bli jätte glad! Tack till alla er som gör detta och er som läser min blogg och har nominerat mig!

Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS! Tatia Petrova

 
Som jag berättade förut så fanns det spekulationer om en till Petrova doppelgänger. Nu verkar det som att det är bekräftat, har ingen trovärdig källa ännu så förvänta er inget.
 
För er som inte vet vem hon är, läs vidare:
 
Tatia Petrova, är även känd som den ursprungliga Petrova var den första kända Petrova. Tatia är stamfader Petrova Doppelgänger linje som gett upphov till både Katerina Petrova (Katherine Pierce) och Elena Gilbert.

Tidig historia

Under medeltiden hade Tatia ett barn med en okänd man, senare i tiden hon mötte både Elijah och Niklaus, som båda föll för henne. Ester, mamma till Elijah och Niklaus, använde henne i förtrollningen att skapa den ursprungliga vampyrer, med hennes blod, som en del av det vin spetsad med blod Mikael hade gett sina barn. Hennes blod var också en del av passet Esther används för att binda Klaus varulv sida, vilket resulterade i Klaus varulv gen är vilande.

Säsong två

Tatia nämndes av både Klaus och Elijah under andra säsongen. Den första referensen i hennes presenterades i episoden Klaus, där Elijah introducerades till Katerina Petrova. Elijah säger: "Jag är ledsen, du påminner mig om någon." I samma avsnitt, berättar Klaus Elijah om "kärlek" är en vampyr största svaghet när Elijah berättar Klaus om att ha känslor, omsorg och medmänsklighet. Klaus säger att vampyrer inte känner och att de inte bryr sig, men sedan nämner Elijah Tatia genom att säga "Vi gjorde en gång" som Klaus svarar med att säga "It` s för många livstider sedan till materien. "

 Säsong tre

I episoden The Reckoning nämner Rebecka Tatia. Hon säger "The Original var mycket sötare".
Att föra ut de döda Klaus och Elijah avslöjar om sitt förflutna med Tatia. De båda visar att de älskade henne och kämpade för henne. Varje människa önskar att vara hennes friare trots att hon redan hade ett barn med en annan man. Det är också visat att det var hennes blod som spetsad i vinet de drack innan hon dödas av Mikael och som leder till skapandet av originalen. Hon har inte en moderna utseende.

 Fysiskt utseende

Tatia är en vacker ung kvinna med ett ovalt ansikte, mandelformade bruna ögon, och smidig, långt mörkt brunt hår. Hennes höjd är ungefär 5'6 "och hon har en smal, något atletisk kroppsbyggnad. Tatia är exakt fysiskt identisk med hennes ättlingar Katherine Pierce och Elena Gilbert. Kan dock frisyr förändras, eftersom Elena och Katherine har olika stilar.

 Personlighet

Ingen vet vad som är eller vilka personligheter Tatia har, men möjligen en som Katherine och Elena innan att skadas av den övernaturliga världen. Emellertid var Elijahs kär i Tatia kan detta tyda på att hon har en personlighet mycket nära Elenas (som människa), jämfört med Katherine, som Elijah har hat mot som en vampyr.

OBS! Som jag sa så vet jag inte om detta är sant. Har ingen trovärdig källa ännu. Får jag mer info om detta så säger jag såklart till!


Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens bild

 

Postat: | kategori: VDS

Någon som vill blogga här?

Jag söker nu aktiva och seriösa bloggare som vill blogga här. Ni hittar all info under fliken "Site Info"där en länk till inlägget finns eller under kategorin "VDS". Kommentera gärna sen om att ni har ansökt. (Inget måste). Det är inte bestämt om hur många nya bloggare jag söker men jag får se. Hoppas att det är några som är sugna på att blogga här! :D Anledningen till varför jag säker nya bloggare är för att jag har inte många läsare egentligen och det vorre kul med lite fler människor som kan tipsa och så. Sen är det roligare med fler människor och bättre update.
 

Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens Bild

 

Postat: | kategori: VDS

Blogg Idéer

 
Skriv i kommentarerna vad ni tycker att jag ska blogga om eller vad ni vill se mer om. Nu när det är uppehåll på TVD så är det brist på saker att blogga om. Behöver lite tips på sånt som ni vill läsa om. Ovan är bara förslag som jag skulle kunna ordna. Kommentera något utav dessa eller något som ni själva hittar på :) Ju fler kommentarer, desto bättre uppdatering på bloggen! 
 
Tack på förhand!

Postat: | kategori: Tävlingar

#PickMeTVD

 
Är ni med och återskapar scener från de 5 säsongerna? Ni ska välja ut en scen som ni gillar och lägga ut den på Vine eller Instagram med hashtagen #PickMeTVD och deras favoriter kommer senare att visas på Re#ashenLycka Till!

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Nina Dobrev i New York tillsammans med familjen

Just nu är Nina i New York och spenderra lite tid tillsammans med sin mamma Michaela och hennes bror Alex. Först tog hon med sin mamma på ett överraskningsbesök till the White House i Washington DC där dem var på ett event med President Obama. Sedan träffade hon sin bror för lite mer famljetid. Hennes mamma la upp bilder på twitter för att dela med sig lite av deas resa.
 
 
källa 1,2

Postat: | kategori: VDS

Information!

Glöm inte att jag har en ChatBox som ni kan gå in på och chatta med mig och andra :) Svarar alltid om det är frågor till mig. 
 
Som jag har sagt förut så söker jag nya affiliates byten. Ni kan ansöka i menyn :)
 
 
 

Postat: | kategori: VDS

Nominera gärna mig!

theoriginalsswe.blogg.se har en BlogAwards och det vorre jätte kul om ni kunde nominera mig och sedan rösta på mig :) Är jätte tacksom om ni kunde göra detta. Min blogg är ju rätt ny och det vorre kul med lite fler nya läsare.
 
Tack så mycket om ni gör det!

Postat: | kategori: Dagens gif

Dagens gif

 
 
 

Postat: | kategori: Spoilers

Bonnie och Jeremy redo för ett uppbrott?

Just nu får Bonnie Bennett ( Kat Graham ) bara vara en av de lyckligaste tecknen på The Vampire Diaries - som visserligen inte är ett mycket konkurrensutsatt område . Men det låter som Bonnie kan vara på väg att falla ur spel helt och hållet. Vad är det vi hör om problem mellan sig själv och Jeremy Gilbert ( Steven R. McQueen ) ? Säg det inte är så !

TVD exekutiv producent Caroline Dries berättade TVLine det unga paret kommer att möta vissa utmaningar i kommande episoder : " Ingen relation på denna show är säker för länge . De kommer att slå några speedbumps . " Poor , Bonnie ! Detta tecken kan bara inte fånga en paus . Först dör hon . Sedan, när hon kommer tillbaka till livet , hon har att ta itu med att vara ankare - aka upplever nästan outhärdlig smärta när en övernaturlig varelse dör och måste passera genom henne att komma till den andra sidan . Nu , det här ?

Så , vilken form skulle dessa " speedbumps " mellan Bonnie och Jeremy ta? Det är svårt att förutse med tanke på att , just nu , är deras story så insvept i varandra . Kan det bara vara normal tonåring grejer - det kolliderar som kan komma när en person är i college och man fortfarande i gymnasiet ? Eller är det något större? Jeremy är fortfarande en vampyrjägare, en aspekt av hans karaktär som inte riktigt kommit in i bilden men den här säsongen . Finns det mer i beredskap för den här berättelsen ? Kanske involverar mycket omtalade , men sällan - sett resenärer ?

 

Ni får gärna bortse från att jag har översatt det här med google translate. Har inte tid/ork att översätta ordentligt.

 

källa

 


Postat: | kategori: VDS

NI har väll inte glömt?

Ni har väll inte glömt bort tävlingen jag har. Två utav er kan vinna en valfri säsong av The Vampire Diaries! Läs mer in tävlingen här!
 

Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x10 "Fifty Shades Of Grayson"


Postat: | kategori: Nina Dobrev

Nina Dobrev och Kat Graham @ TrevorLIVE LA 2013

I söndags (8 dec) var Kat Graham och Nina Dobrev på Trevor LIVE LA 2013. Nina var super snygg i sin härligt flå färgade klänningen. Där var också Glee stjärnan Jenna Ushkowitz (Tina Cohen-Chang)och Jane Lynch (Sue Sylvester).
 
 
Detta är bara några utav alla bilder.

Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x10 "Fifty Shades Of Grayson"

 
Yeah Yeah Yeahs "Slave"
alt-J "Fitzpleasure"
Lorde "The Love Club"
Kodaline "All I Want"

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x11 "500 Years Of Solitude" + Extended 100:e avsnittet

 
 

Postat: | kategori: Ian Somerhalder

Ian Somerhalder I Annex Man Magazine

 
Aaaaarghhhhh han är så snygg! Man bara smälter....!
 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x10 "Fifty Shades Of Grayson"

 

Funkar inte klippet ovan? Prova dessa länkar: Putlocker| Swefilmer (svensk text) | Vidbull | Vidbux

 

(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now)


Postat: | kategori: Stillbilder

Stillbilder 5x10 "Fifty Shades Of Grayson"

 
 
De kommer lite sent...men bättre sent än aldrig ;)

Postat: | kategori: Candice Accola

Candice Accola @ Hollywood Reporter Breakfast

I igår onsdag (11 december) var Candice Accola på Hollywood Reporter breakfast. Hon såg så himla söt ut i sin röda klänning och håret i en donut.
 
 
 
källa
 
 

Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS!! - Är Damon och Elena beredda på ett stort uppbrott?!

Uh - oh , Delena fans . Du kanske vill sitta ner för detta. Vi vet att Damon och Elena är inte nödvändigtvis den bästa av termer på The Vampire Diaries - de är fortfarande tillsammans , men hon har också precis fått reda på att han har ljugit för henne om att döda Whitmores i år - men är de på väg mot ett uppbrott ?

En ny spoiler från TVGuide.com har oss oroliga för paret . " Två av dessa saker är sanna och en är en lögn ", skriver TVGuide.com . " I nästa omgång av episoder ... 1 ) Det kommer att finnas ett stort uppbrott , 2 ) En favorit karaktär kommer att säga adjö för gott och 3 ) Någon kommer att dra en kropp switcheroo.

OK , så detta betyder inte nödvändigtvis att Damon och Elena bryter upp , men vi skulle inte bli förvånad . Visst , är Elena nu i händerna på Dr Wes , men efter oundvikligen Stefan räddar henne från Dr Wes lab bord , kommer hon att börja ifrågasätta vad Damon har ljugit om? Det är rimligt - men vi vet hur hängiven Damon och Elena är att göra deras relation arbete . Så varför skulle dessa två break saker off ?

Vi har en teori : om Damon's livsuppgift var att döda Whitmores , vem är det som säger att han inte var ansvarig för att driva Gilberts off Wickery Bridge ? Nu vet vi att det är en galen teori , men om Gilberts var en del av Augustinus Society från början , skulle Damon ha vetat att de var förknippade med Whitmores . Vi funderar på en hemlighet av den storleken skulle definitivt driva en kil mellan Delena . I själva verket är vi inte säkra Elena någonsin skulle kunna förlåta Damon efter det.

Visst , det finns alltid en möjlighet att denna spoiler är en total fallet . I så fall , vi är ganska säkra på att fläkten - favorit karaktär att säga adjö är Katherine . När det gäller " kropps switcheroo , " vi är inte helt säker på vad det skulle innebära , men kanske Matt kommer äntligen få lite Screentime ?

källa


Åh nej säger jag bara! Delena som är ett utav mina favorit par kanske måste säga hej då, för gott?! Som de säger så är det bara 2 som är sanna och 1 är fake. Tyvär så tror jag att Delena kommer att göra slut och kan det vara så att Jeremy har fått Bonnie gravid? hmm....inte omöjligt. Tänk att få se en liten Beremy bebis springa runt. Att Katherine kommer att försvinna tvekar jag på. Hon är ju då Katherine Pierce, a survivor.

Vad tror ni? Kommentera era tankar om detta!

 

Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x09 "The Cell"

 
Funderar på att ta in en gästbloggare...hmm är det något ni vill. Få lite mer update nu när jag typ inte har tid.

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x10 #2 "Fifty Shades Of Grayson"

 
Är lite off på bloggen för tillfället. Har extremt mycket att göra.

Postat: | kategori: Ian Somerhalder

Grattis Ian Somerhalder!

 
Vår favorit Ian Somerhalder blir 35 år idag! Ett STORT grattis till honom!
 

Postat: | kategori: Candice Accola

Candice Accola är med i The Fray's nya musikvideo

 
Ni ser Candice vid 1:20
 
källa

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x10 #1 "Fifty Shades Of Grayson"


Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x09 "The Cell"

 
The Colourists "Yes Yes"
Patsy Cline "Walkin' After Midnight"
The Hearts "Oo Wee"
Eddie Robbins "A Girl Like You"
Santigold "My Superman"
Deap Vally "Creeplife"
 
Finns inget till dem!
Buddy Stuart "A New Pair Of Blues"
Buddy Stuart "No Other One"
Buddy Stuart "I Need You"

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x10 "Fifty Shades Of Grayson" Mid-season finale

 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x09 "The Cell"

 

Funkar inte klippet ovan? Prova dessa länkar: Putlocker| Swefilmer (svensk text) | Vidbull | Vidxden

 

(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now")


Postat: | kategori: Intervjuer / Tidningsartiklar

Nina Dobrev pratar om Katherine


Postat: | kategori: Promo

Promo The Originals 1x10 "The Casket Girls"


Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens bild

 
Ser ni vem det är?
 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Datum för avsnitten

På torsdag (5/12) i amerikansk takt så kommer 5x09 "The Cell" ut. På fredag (6/12) kommer avsnittet ut på bloggen. Nästa torsdag (12/12) så kommer nästa avsnitt ut 5x10 "Fifty Shades Of Grayson". Fredag (13/12) på blggen. Det 11:e avsnittet kommer inte ut torsdag/fredag efter det utan tar lite julledigt. Det avsnittet släpps nästa år 24/1 med 5x11 "500 Years Of Solitude".
 
källa

Postat: | kategori: Videoklipp

Hittade misstag

 
Detta är några misstag som en person har märkt. Vissa kan jag ju säga är misstag som man kanske borde ha märkt innan se släppte den färdiga avsnitten. Vad tycker ni om de?

Postat: | kategori: Tävlingar

Vinn valfri säsong av The Vampire Diaries!

 
God jul och gott nytt år! Nu är det 1 December. Jag satt igår och tänkte på vad jag skulle gör för något extra till er läsare. En julkalender skulle inte funka på så kort tid med så kom jag på med at vanlig tävling. Jag lottar alltså ut 2st valfria säsonger till två lyckliga personer. Alltså en vardera. Tävlingen kommer att hålla på ända till 24/12
då jag kommer att lotta ut två personer helt random. Vinnarna kommer att presenteras samma dag på kvällen.
 
För att vinna & delta:
• Är ni under 18 så måste ni ha era föräldrars tillåtelse (jag kommer att behöva er adress)
• Föja mig på instagram: @eternity_tvd och gärna mitt privata @amaliawahlberg (inte obligatoriskt)
• Svara på den här frågan: Hur gammal var Elena, Ian, Stefan, Katherine och Caroline när de blev vampyrer?
• Kommentera i en separat* kommetar från frågan ovan varför just du ska vinna.
 
För en större chans att vinna: 
• När du svarade på frågan om när de blev vampyrer, lägg till vilket årtal och av vem de blev vampyrer av.
• Dela tävlingen på din instagram, twitter, facebook eller blogg med bilden ovan. Länka tillbaka sen.
 
God jul & Gott Nytt år önsar Vampire Diariesweden
 
*Jag vill att ni kommenterar Svaret och motivationen i spearata kommentarer för att jag kommer inte godkänna kommentarerna förens tvävlingen är avslutat!
 
Glöm inte att tävlingen avslutas 24/12