Postat: | kategori: The Vampire Diaries

Who Said It? TVD Edition

 
För ett tag sen så firade Vampire Diaries cast 100:e avsnittet. Clevver TV var där och körde spelet "Who Said it?". Ni har säkert sett PLL verisionen och här kommer TVD verisionen. 
Kolla och se hur många du kommer att få rätt på. Kommentera sen och se vad andra får. 
 

Ps. Jag fick inte så många rätt.....heheh

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Nina gravid?!

 
Tissel och tassel går runt nu om att Nina Dobrev är gravid. Igår ska MEDIAMASS  berättat att Nina är gravid. En person nära Nina ska dessutom ha bekräftat att det är sant. Dock tror jag inte att det är sant men jag hoppas på att det är sant. Om detta nu är sant, står den stora frågan fortfarande kvar. Vem är pappan? Skulle det kunna vara Ian? Eller Derek?
 
källa 
läs mer om det här 

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x09 #1 "The Cell"


Postat: | kategori: Spoilers

Visste ni att...? (SPOILERS)

 
Visste ni att det finns spekulationer om att en till dubbelgångare finns. Vi vet ju om Elena, Katherine och Amara som dök upp i Säsong 5, men  att det fanns ännu en till av The Petrova bloodline var ganska överaskande. Man har ju hört att Säsong 5 skulle bli dubbelgångarnas säsong och man kan ju nu intyga att det är verkligen så.
 
Jag har i bakhuvdet att Nina skulle spela ytterligare två karaktärer. Paul spelar ju Stefan och Silas och jag har inte hört om någon ytterligare karraktär. Vet jag något om det så säger jag såklart till.
 
Men den stora frågan är ju vem hon är. Vi vet ju att hon är från Petrova släkten och att hon är släkt med Elena, Katherine och Amara. Hon måste dessutom vara väldigt gammal och antagligen vampyr. Men inte äldre än Amara eftersom att Qetsiyah/Tessa sa att dubbelgpångarna uppstod pga Amara och Silas. Men vad heter hon och hur kommer hon att vara. Nina har ju lyckats spela 3 olika karaktärer med helt egna egenskaper, humör och  personligheter. Ska hon lyckas med en 3:e?

Q: Vad tror ni? Hur kommer den här dubbelgångaren att vara?
 
Detta är inte tagit från någon källa utav skriven helt utav mig. Jag fick reda på detta i somras av en bild som en person på kik skickade mig. Minns ej mer.
 

Postat: | kategori: Webclip

Webclip The Originals 1x09 #1 "Reigning Pain In New Orleans"


Postat: | kategori: The Originals

Se The Originals 1x08 "Reigning in New Orleans"

Klicka på länken för att se avsnittet :) Hittar jag en bättre sida så kommer jag att ändra direkt!
 
http://watchseries.lt/episode/The_Originals_s1_e8.html
 
Ledsen att det är lite sent...

Postat: | kategori: Promo

Promo The Originals 1x09 "Reigning Pain in New Orleans" + Extended

 
 

Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens bild


Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x08 "Dead Man On Campus"


Postat: | kategori: Paul Wesley

Paul Wesley & Phoebe Tonkini Soho, New York

Man såg det nya TVD paret Paul Wesley och Phoebe Tonkin vara ute på en härlig höstpromenad i  lördags (23 november) i Soho New York. Paul ser dock ut att frysa lite, men vad gör det när man har sin underbara flickvän bredvid sig!
 
 
källa

Postat: | kategori: Nina Dobrev

#ninana

 
Tycker att alla ska ge mycket kärlek till #ninana <3 🍌🍌🍌🍌
 
 

Postat: | kategori: Fotografering

Nina Dobrev - Zink Magazine

 
källa

Postat: | kategori: @twitter

Följ mig på @twitter!

Tycker att ni alla ska gå och börja följa mig på twitter! Ska börja updatera där mycket mer om TVD och så. Blir som en blogg fast den handlar om den här bloggens info, om ni fattar vad jag menear ;) Ni kan ställa in på mobilerna att få notisar att t.ex. jag har updaterat på twitter så får ni snabbt se när jag updaterar på bloggen. (Ni kommer att märka).
 
Så jag hoppas att ni gör det så ses  vi där! :)
 

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Ny outtake från Cosmopolitan

 
Så vacker och så perfekt!
källa

Postat: | kategori: The Originals

Inget avsnitt nästa vecka!

 
Som ni kanske vet så är det inget avsnitt nästa torsdag (28/11), men om ni inte vet så vet ni nu. Samma sak var det med The Originals i tisdags. Det var inget avsnitt då heller utan kommer nästa vecka då det inte är TVD. Så nästa avsnitt kommer 5/12 (min födelsedag) :)
 
Jag kan ju också meddela att TO kommer på torsdag och inte på tisdag som vanligt!

Postat: | kategori: Webclip

Webclip The Originals 1x08 #1 #2 " The River In Reverse"

 

Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x08

 
 
New Politics "Harlem"
Icona Pop "All night"
Barcelona "Slipping Away"
Digital Daggars "Bad Intentions"
Martin Solveig "The Night Out (Single Version)"
Joshua Radin "My My Love"
David Gray "The Other Side"
Cage The Elephant "Come A Little Closer"
 

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x09 "The Cell" + Extrended

 
 
Måste bara tillägga att detta avsnittet släpps på min födelsedag, wihoo!

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x08 "Dead Man On Campus"

 

Funkar inte klippet ovan? Prova dessa länkar: Putlocker| Swefilmer (svensk text) | Vidbull | Vidxden

 

(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now")


Postat: | kategori: Intervjuer / Tidningsartiklar

Intervju med Nina Dobrev, Ian Somerhalderoch Paul Wesley

 
 
 
källa

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x08 "Dead Man On Campus"


Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x07 "Death And The Maiden"


Postat: | kategori: Spoilers

Fler stillbilder 5x09 "The Cell"

 
 
 
 
 
Det sägs ju att Elena ska få ett nytt kärleksintresse (läs mer om det här) Trodde ju att det var Aaron förut men det kan ju vara den nya killen? Eller en annan..
 
 
 

Postat: | kategori: Spoilers

Klaus kommer tillbaka till Mystic Falls för...

 
Just nu har den enda förbindelsen Klaus till Mystic Falls är Caroline, och deras senaste möte fortfarande gör våra hjärtan fladdrar, ni vet, när han berättade att han tänkt att bli hennes sista kärlek, Så det verkar sannolikt "hur lång tid det tar." att Klaus kommer att återvända till Mystic Falls för den blonda baby vampyren, särskilt eftersom Tyler Lockwood nyligen betalade Klaus ett besök i New Orleans. [Det bör noteras att CW och Warner Bros TV hade ingen kommentar till varför Klaus avkastning.]
 
Men vi har en annan teori. Vi vet ett tecken blir bortförd i säsong 5, och om detta tecken råkar vara Caroline - hon har en förkärlek för att få sig själv kidnappad! - Kunde Klaus att återvända till Mystic Falls för att hitta henne? OK, kanske det är bara våra Klaroline-älskande hjärtan pratar, men hur romantiskt skulle det vara?
 
 
källa

Postat: | kategori: Spoilers

Jenna återvänder i 100:e avsnittet!

 
Moster Jenna lever! Ok, kanske inte riktigt. När Klaus dödade moster Jenna i säsong 2, bröt våra hjärtan för Elena och Jeremy - trots allt, var hon den enda familj som de hade kvar. Men det ser ut som moster Jenna kommer att göra en överraskande återkomst i The Vampire Diaries 100:e avsnitt! 
 
ETonline ikapp med att TVD cast vid den 100 episoden firandet i Atlanta den 9 november , och stjärnan Zach Roerig spillt detaljer på Jenna återkomst . "Du kommer att bli mycket imponerad och glad om några av de människor som kommer tillbaka till stan , " sade Zach . Till exempel, "tjejen till höger om mig , den mycket begåvade och vackra Sara Canning."
 
Dock stannade Sara mamma på den stora överraskningen . "Jag kan inte säga , förstås ... men det är verkligen trevligt . Oavsett anledningen till att jag är här [ i Atlanta ] för , det är bara riktigt trevligt att betraktas som en del av familjen och att vara tillbaka med denna underbara cast ... det är så trevligt att ha alla tillbaka tillsammans . Det är ganska overkligt ."
 
Läs hela!
Källa
 

Postat: | kategori: Stillbilder

Stillbilder 5x09 "The Cell"

 

Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x07

 
The Neighbourhood "Afraid"
Christina Grimmie "With Love"
The National "Don't Swallow The Cap"
Ejecta "Afraid Of The Dark"
The Aquatones "You"
 
Källa yt

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x08 "Death Man On Campus" + Extended

 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x07 "Death And The Maiden"

 

Funkar inte klippet ovan? Prova dessa länkar: Putlocker| Swefilmer (svensk text) | Vidbull | Vidbux

 

(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now)

 

 Förlåt för att det tog lång tid, har haft mycket att göra idag!


Postat: | kategori: VDS

Vinn hela serien av The Vampire Diaries!

Är med i ännu en tävling!
 
The Vampire Diaries är den bästa serien jag någonsin följt och om ni känner likadant så tycker jag att ni ska gå in här och va med i tävlingen om hela boxen av The Vampire Diaries.
 
För mig är Vampire Diaries en drog! Jag har sett det här nu i ett år och jag har inte blivit uttåkad eller tröttnat på serien. Perfekt alla dagar och den har allt! Romantik, komedi, spännande, mysterium verkligen allt! Så himla bra och jag hoppas att jag vinner men lycka till, till alla ni som också vill vara med!
 
Det handlar om Elena Gilbert som är med i en bilolycka. En dag träffar hon Stefan Salvatore och hon fattar genast tycke för honom. Det hon inte vet är att han är en 150 årig vampyr som har kommit tillbaka till sin hemstad Mystic Falls för att lära känna Elena. I serien finns också Damon Salvatore. Stefans farliga oemotståndliga äldre bror. Elena är inte bara en vanlig tjej utan Stefan och Damons dubbelgångare till deras äldre kärlek Katherine Pierce. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet. 
 
Va med och tävla HÄR och läs om reglerna!
 

Postat: | kategori: The Originals

Se The Originals 1x07 "Bloodletting"

 
OMG för det här avsnittet! Tyler är i New Orleans!

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x07 #2 "Death And The Maiden"

 
Haha måste bara säga att det ska bli så kul att få se en ny sida av Nina! Och Amara är ju bara för rolig, bästa smeknamnet Damon gav henne!

Postat: | kategori: Promo

Promo The Originals 1x08 "The River In Revenge


Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x06 "Handle With Care"


Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x07 #1 "Death And The Maiden"


Postat: | kategori: Ian Somerhalder

Nian är tillbaka?

Denna information är jag inte ansvarig om. Detta är bara information som jag hittade, så om den är falsk är det inte mitt ansvar.
 
 
 
Nina Dobrev och Ian Somerhalder kanske följer sina karaktärers fotspår och för Delena av skärmen. Enligt en ny rapport från E! Online, The Vampire Diaries stjärnor är tillsammans igen, eller åtminstone att dejtar. "Insiders säger att det fortfarande är för tidigt att säga något om de kommer att göra en fullständig försoning, men de två definitivt blir varmt och tungt igen," källan berättar E! Online. Vilket gör line up med sin canoodling på röda mattan för seriens 100 avsnitt firande.
 
I bilderna (blev de snästa av fan på eventet), var Ian och Nina fångade omfamna och stirrar in i varandras ögon. Även om de är mycket mer försiktiga än vad de gör som Damon och Elena på TVD, med tanke på att de inte har varit nära fysiskt offentligt sedan sin upplösning i maj så visar det en hint av försoning.
 
Tidigare i år när de bröt upp, sade insiders att Nina inte var redo att slå sig ner som Ian var, och att det var en lång tid innan det kommer att hända, inte en plötslig splittring. De har varit goda vänner och Nina hjälpte till och med Ian med födelsen av hans hunds Nietzsches valpar och gratulerade honom för hans Peoples Choice Awards nominering, men fram till nu var det inget mer. I själva verket fick Nina nyligen ihop och gjorde slut med hennes bästa vän Julianne Hough's bror Derek Hough, även fast hon aldrig riktigt bekräftat att det fans en relation.
 
Så, kommer Nina och Ian någonsin, någonsin, någonsin bli ihop igen? Vi får vänta och se vad de säger, men vi är alla för dem speglar deras kärlek utanför skärmen igen.
 
Vad tycker du om Nina och Ians potentiella återförening? Kommentera och låt mig veta!
 
Källa
 

Postat: | kategori: Promo

Nya Vampire Diaries S5 promobild


Postat: | kategori: Candice Accola

Har Candice verkligen klippt av sitt hår?

 
Hon passar verkligen i kort. Men vad tror ni?

Postat: | kategori: VDS

Va med och vinn säsong 4 på DVD!

 
Hej, jag är med och tävlar som säsong 4 på DVD. För att ni ska kunna va med så kika in HÄR för att veta mer om detaljerna.
 
Men eftersom att jag driver en TVD blogg så betyder det ju självklart att jag ÄLSKAR Vampire Diaries! Det är den absolut bästa serien jag någonsin sett. Jag har vart helt beroende av vampire diaries i nu ett år och jag har aldrig kollat om avsnitten på en serie så många gånger som jag har gjort med TVD. Den har verkligen ALLT! Drama, spänning, romantik, mystsiskt, komedi, action verkligen allt!
 
Men kortfatat handlar den om Elena som är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

Postat: | kategori: The Vampire Diaries

100:e avsnittet av världens bästa serien!

Igår firade TVD-gänget att det har gjort 100 avsnitt! Så sjukt coolt och bara så roligt! Tänk vi har sett 100 avsnitt av den bästa serien! Man kan ju bara hoppas på att få 100 till! GRATTIS TILL TVD-GÄNGET OCH OSS!
 
 
 

Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x06

 
Dum Dum Girls "Coming Down"
Fitz & The Tantrums "Spark"
Queens Of The Stone Age "Keep Your Age Peeled"
Fitz & The Tantrums "The Walker"
Wild Belle "Shine"
Tame Impala "Elephant"
Sleigh Bells "Bitter Rivals"
 
Källa yt

Postat: | kategori: The Originals

Webclip The Originals 1x08 #1 "Bloodletting"


Postat: | kategori: Spoilers

Spoliers för The Originals - Tyler kommer till New Orleans

Ända sedan vi fick ett godkännande om att karaktärer mellan de två serierna Vampire Diaries och The Originals skulle hoppa i mellan. Har vi funderat när det är dags för Tyler Lockwood att göra den långa resan från Mystic Falls till New Orleans - och nu har vi äntligen ett svar! 

Tack vara en jätte stor spoiler för 1x08 "The River in Reverse" låter det som att Tyler kommer att anlända till New Orleans, Louisana lagom till slutet av november , precis som Julie Plec lovat . Joseph Morgan försökte ge oss en rättvis varning förra månaden då han tweetat, “What an intense week! Episode 8 is going to be the best we've done, I feel it. Oh, you're in for a treat ;) #TheOriginals.”

Men just då var en crossover ingenting mer än en dröm, så vi antog ingenting. 

Hayley står fast vid Elijah's sida men snart dras hon iväg av en mystisk figur som har delat en del ljus i hennes förflutna. Vi vet redan att Tyler kommer häjlpa hanns varulvs vän när han anländer söderut, men vad han kommer avslöja om hennes förflutna, kan vi bara spekulera om. 

 
Är du spänd om att Tyler är på väg till New Orleans ? kommentarerna och låt oss veta !
 
källa
Den är mest översatt med google translate!
 
 

Jag är själv väldigt taggad över att få se Tyler i The Originals. Det var ju spekulationer och rykten om att Caroline skulle kanske komma dit nu när Tyler och hon inte är ett par längre. Men nu med Tyler i New Orleans börjar jag tveka. Jag har alltid vart ett stort Klaroline fan men skulle det kanske bli för mycket om Caroline skulle åka dit.
 
För mer spoliers kommentera!

Postat: | kategori: Om säsong 5

Spoilers - Amara återvänder och dör!

 
 
Wooow! . Är det bara jag eller är någon annan som lider av ett extremt fall av whiplash efter kvällens avsnitt av The Vampire Diaries ? Det blev inte bara galet, det var galet! Denna episod hade bokstavligen allt! Häpnadsväckande överraskningar , chockerande vändningar tomt , och - gulp - en känslomässig död .

Det verkar som att ankaret Silas behövde lyfta på slöjan till den andra sidan och återförenas med sin enda sanna kärlek Amara var faktiskt Amara hon själv . Så Qetsiyah hade inte riktigt döda Amara 2.000 år sedan . Istället drog hon det bitchigaste beslutet någonsin och vilket gjorde så att Silas trode att hon hade dödat henne , bara för att ha Resenärer drog henne runt i århundraden .
 

Silas skulle göra vad som helst för att få återförenas med sin kärlek, även om det innebar att döda sig själv för att vara med hennea. Men Amara kunde inte återgälda tjänsten. Utan hon valde sin egen lycka över hans. Men det var en passande död för Säsong 5 Big Bad, som ärligt talat var början att gå mig på nerverna. Behövde han verkligen ta upp hans "första kärlek"?. Vi fattar. Du älskade henne mer än livet själv. Gå vidare.
 
Men mänskligt Amara kommer inte komma särskilt långt - Damon lyckas räkna ut Tessa plan bara en bit för sent för att kunna rädda Silas och föra Bonnie tillbaka, men hey, är hans tröstpris en galen 2.000-årig Traveler!
 
Gif och översättning gjord av mig!
 
källa
 

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x07 "Death And The Maiden" + Extended

 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x06 "Handle With Care"

 

(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now)

 
Funkar inte klippet ovan? Prova dessa länkar: Putlocker | Swefilmer (svensk text) | Vidbull | Vidbux
 
 

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Photoshop - Nina Dobrev

 
Satt och hade det lite tråkigt så började photoshopa Nina. Inte för att hon behöver det för hon ser ju perfekt ut, men för skojs skull. Detta kommer kanske upp några fler gånger. Inte så mycket skillnad men man ser att det är skillnad. - Vad tycks?

Postat: | kategori: The Originals

People´s Choice Awards Finalen 2014

Nu är det finalen på People´s Choice Awards och vi har lyckats rösta fram The Vampire Diaries på Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Show,  Nina Dobrev på Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Actress och Ian Somerhalder på Favorite Sci-Fi/Fantasy TV show. Vi har ockå röstat dram Delena på Favorite On-Screen Chemistry och som nykomling The Originals på Favorite New TV Drama. Så se till att gå in och rösta! HÄR!! eller på bilderna!

 
 

Postat: | kategori: Promo

Promo The Originals 1x06 "Bloodletting" + Extended

 

Postat: | kategori: The Originals

Se The Originals 1x06 "Fruit of the poisoned tree"


Postat: | kategori: Re#ash

Re#ash 5x05 "Monster's Ball"


Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens Bild

 

Postat: | kategori: Promo

Ny Fall CW Promo

CW har släppt ut en ny promo för ett litet tag sen på några utav deras serier i höst, där bland annat The Vampire Diaries. Nytt footage med b.la Nina, Ian, Paul och Candice. Några från The Originals är också med b.la Joseph, Daniel, Claire och Phoebe.
 
 
Har ni sett dessa bakom kulisserna videorna? Kommer inte ihåg om jag la upp dem förut men det är i alla fall för denna promo.
 
 

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x06 #2 "Handle With Care"


Postat: | kategori: Candice Accola

Candice Accola's film historia

 
2007 - Pirate Camp
2007 - How I Met Your Mother
2007 - Juno
2007 - On The Doll
2008 - X's & O's
2008 - Deadgirl
2008 - Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Konsert
2009 - Supernatural
2009 - Greek
2009 - Hannah Montana: The Movie
2009 - Kingshighway
2009 - The Truth About Angels
2009 - 2013 -Vampire Diaries
2010 - Drop Dead Diva
2012 - Dating Rules From My Future Self Säsong 2
 
Källa

Postat: | kategori: Om säsong 5

VARNING FÖR SPOLIERS! - Nadia är Katherines dotter

Detta Halloween avsnittet av The Vampire Diaries var fullt av trick och fester - samt en extremt deprimerande break - up för vårat älskade par Forwood . Men en sak som verkligen överraskade oss på All Hallows ' Eve ? En chockerande uppenbarelse mellan Katherine Pierce och Nadia.
 
När Nadia gjort upp någon galen historia om Katherine få hennes mamma dödades , var vi helt förbluffad .Helt plötligt så hugger Katherine Nadia rakt i bröstet mitt i en restaurang. Senare i avsnittet, när Nadia konfronterade Katherine och avslöjade att hon inte var någon annan än Petrova dubbelgångaren's länge försvunna dotter.
 
 
Källa


Postat: | kategori: Skådespelarna

Torrey DeVitto hittat sin nya kärlek

 
Vi är glada över att Vampire Diaries stjärnan Torrey DeVitto har hittat någon ny kärlek att gosa med sen sin skilsmässa efter två års äktenskap med Paul Wesley. Hon har nu börjat dejta proffs surfaren Carloz Munoz. Hon la upp en bild på henne och Carloz tillsammans. Torrey taggde bilden  #happiness #tbt där hon och Carloz myste med Torrey's hund. Hon har just nu den bilden som sin profilbild på instagram.

Jag hoppas verkligen at det kommer funka för dem. Bra för Torrey att hon har hittat någon eftersom Paul har gått vidare. 
- Vad tycker ni om det nya paret?
 
Källa

Postat: | kategori: Dagens gif

Dagens gift

 
 

Postat: | kategori: Nina Dobrev

Derek Hough och Nina Dobrev uppbrott

Kan orsaken till den senaste uppbrottet mellan 24-åringa Nina Dobrev och 28-åriga Derek Hough ha något att göra med Ninas ex-pojkvän Ian Somerhalder? The Vampire Diaries kollegorna som gjorde slut efter tre års förhållande i maj, har börjat bli väldigt nära varandra igen. Ex-paret har varit så tätt tilsammans i tre år att Nina frågade Ian om tillstånd innan hon gick på middag med Derek. "Derek repekterar Ian och Ninas vänskap men harn börjar bli rädd" Säger en källa.
 
Källa

Postat: | kategori: Promo

Promo The Originals 1x06 "Fruit Of The Poisoned Tree" + Extended

 

Postat: | kategori: Webclip

Webclip 5x06 #1 "Handle With Care"


Postat: | kategori: The Originals

WebClip The Originals 1x06 #1 & #2 "Fruit Of The Poisoned Tree"

 

Postat: | kategori: VDS

Ansöker Affiliates byten!

 
Just nu så ansöker jag om Affiliates byten. Har inte så många så om om du är intresserad så kan du klicka på länken här, eller leta efter länken i menyn. Läs kraven och fyll sedan i formuläret. Vill du ha snabbare svar så kommentera att du har skickat på det inlägget eller maila mig med svaren istället som stod på formuläret. Det finns ingen garanti på att det går snabbare!

Postat: | kategori: Dagens bild

Dagens bild

 

Postat: | kategori: Candice Accola

Nina, Paul, Candice & Phoebe @ Savannah Film Festival

I måndags (28 Oct) var Nina Dobrev på Savannah Film Festival. Bilder på henne kom ut. Senare släpptes det bilder på henne där hon poserar med några utav Vampire Diaries kollegerna Phoebe Tonkin, Paul Wesley och Candice Accola. 
 
 
 
Bilder från Ninas instagram @ninadobrev
 
 
 

Postat: | kategori: Stillbilder

Stillbilder 5x08 “Dead Man On Campus”


 

Postat: | kategori: Promo

Extended Promo 5x06 "Handle With Care"


Postat: | kategori: Låtlista

Låtlista till 5x05

 
 
OneRepublic "Au Revoir"
Young Summer "Waves That Rolled you under"
Cults "Most Wanted"
Meiko "Bad Things"
Cary Brothers "Never Tear Us Apart"
Brooke Annibale "You Don't Know"
Barbara Brown "Send him to me"
The Delta Riggs "Stars"
 
Källa yt!
 

Postat: | kategori: Säsong 5 avsnitten

Se 5x05 "Monster's Ball"

 
Om avsnittet inte funkar, prova någon utav dessa: Putlocker | Swefilmer (svensk text) | Vidbull (bäst kvalité)
 
(för att starta tryck på ''close ad and watch as free user'' tryck ner pop up fönstrerna som kommer upp och tryck sedan på ''start video now)

Postat: | kategori: Stillbilder

Stillbilder 5x07 "Death And The Maiden"

 
 

Postat: | kategori: Spoilers

Elena's nya kärleksintresse?

 
Nina blev intervjuad av TV-Guide om att Elena kanske kommer få ett nytt kärleksintresse. 
 
"Som Elena (Nina Dobrev) återvänder till college, börjar hon att se längre in i döden av hennes tidigare rumskompis Meagan (Hayley Kiyoko) och varför professor Maxfield (Rick Cosnett) täckte upp det."
 
"Elenas förhoppning var att gå på college och starta detta nya liv, men hon lärde sig snart att Mystic Falls är inte den enda plats invaderas av vampyrer," Dobrev berättar TVGuide.com. "När hon möter Aaron ... de obligation under ett liknande liv och förflutna och sorg och död som de båda hade."
 
Läs hela intervjun här
Källa

Postat: | kategori: Promo

Promo 5x06 "Handle With Care"

 
Jag glömde att lägga upp länken så att man kunde se den live föe jag hade helt glömt bort at man ska ställa tillbaka klockan så det blev helt fel. Så ni får se den imorgon :)