Postat: | kategori: Om säsong 5

Vem är den nya dubbelgångaren?

 

Ryktet säger att det finns en ny dubbelgångare som kommer till The Vampire Diaries. Enligt synopsis för säsong 5 avsnitt 17 "Rescue Me". För att hålla Stefan från att skadas av Sloan och the Travelers, Caroline och Enzo är överens om att göra en resa till Atlanta för att hitta en nyupptäckt dubbelgångare. "Men vem är den nya här dubbelgångare ? Vi spekulerar nedan!
 
En Silas dubbelgångare
Vi är benägna att tro att den nya dubbelgångare är av Silas sorten, eftersom det är Stefan som Caroline och Enzo försöker byta honom för. Det är också Paul Wesleys tur att ta på en annan dubbelgångare person. Medan Nina Dobrev har spelat Elena, Katherine, och Amara, har Paul bara spelat Stefan och Silas. Nina måste vara uttömda . Det är Pauls tur.
 
En Amara doppelganger
Å andra sidan, Nina retade inte så länge sedan med oss om att det kan finnas en annan dubbelgångare för henne vid horisonten, och vi vet att hon kan hantera det - speciellt om Katherine inte göra det genom att avkastningen av Elena . Just nu, finns det två Petrova dubbelgångar personligheter ( Elena och Katherine ), men endast en Petrova doppelganger kropp ( Elenas ). Nu när TVDers är på Katherine, är det bara en tidsfråga innan Elena har återvänt till sin rättmätiga plats, vilket är dåliga nyheter björnar för Katherine . Å andra sidan, kan detta nya doppelganger vara den perfekta lösningen. Om det är en Petrova dubbelgångare, kunde Katherine har en kropp identisk med hennes ursprungliga utan att förlora seriens huvudperson. Kanske är det till och med the travelers
plan. Nadia är en traveler. Har hon commenderat deras hjälp för att få ett annat organ för sin mamma.
 
En ny typ av dubbelgångare
Vi har fortfarande mycket att lära om dubbelgångaren mytologi : som , om Silas och Amara är de enda typerna. Kan det finnas en annan resenär som trotsade dödlighet och balansen i universum, sätta igång en rad av dubbelgångare under årtusendena? Eller kanske dubbelgångare kan skapas av en annan anledning? Om så, vi lägger i vår röst för Matt Donovan dubbelgångare . Tack , showen.
 
Vem tror du att den nya dubbelgångare kan vara? - Jag vet faktiskt inte vem det skulle kunna vara. Det vorre ju roligt med en ny. Men samtidigt så finns det ju anledningar till att Silas och Amara skulle ha en till för showens skull. Ni minns kanske att jag berättade om Tatia Petrova. Flickan som Elijah och Klaus pratade om med Stefan och Damon. Ni kan läsa inlägget här
 
källa #1 #2

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback