Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS! Tatia Petrova

 
Som jag berättade förut så fanns det spekulationer om en till Petrova doppelgänger. Nu verkar det som att det är bekräftat, har ingen trovärdig källa ännu så förvänta er inget.
 
För er som inte vet vem hon är, läs vidare:
 
Tatia Petrova, är även känd som den ursprungliga Petrova var den första kända Petrova. Tatia är stamfader Petrova Doppelgänger linje som gett upphov till både Katerina Petrova (Katherine Pierce) och Elena Gilbert.

Tidig historia

Under medeltiden hade Tatia ett barn med en okänd man, senare i tiden hon mötte både Elijah och Niklaus, som båda föll för henne. Ester, mamma till Elijah och Niklaus, använde henne i förtrollningen att skapa den ursprungliga vampyrer, med hennes blod, som en del av det vin spetsad med blod Mikael hade gett sina barn. Hennes blod var också en del av passet Esther används för att binda Klaus varulv sida, vilket resulterade i Klaus varulv gen är vilande.

Säsong två

Tatia nämndes av både Klaus och Elijah under andra säsongen. Den första referensen i hennes presenterades i episoden Klaus, där Elijah introducerades till Katerina Petrova. Elijah säger: "Jag är ledsen, du påminner mig om någon." I samma avsnitt, berättar Klaus Elijah om "kärlek" är en vampyr största svaghet när Elijah berättar Klaus om att ha känslor, omsorg och medmänsklighet. Klaus säger att vampyrer inte känner och att de inte bryr sig, men sedan nämner Elijah Tatia genom att säga "Vi gjorde en gång" som Klaus svarar med att säga "It` s för många livstider sedan till materien. "

 Säsong tre

I episoden The Reckoning nämner Rebecka Tatia. Hon säger "The Original var mycket sötare".
Att föra ut de döda Klaus och Elijah avslöjar om sitt förflutna med Tatia. De båda visar att de älskade henne och kämpade för henne. Varje människa önskar att vara hennes friare trots att hon redan hade ett barn med en annan man. Det är också visat att det var hennes blod som spetsad i vinet de drack innan hon dödas av Mikael och som leder till skapandet av originalen. Hon har inte en moderna utseende.

 Fysiskt utseende

Tatia är en vacker ung kvinna med ett ovalt ansikte, mandelformade bruna ögon, och smidig, långt mörkt brunt hår. Hennes höjd är ungefär 5'6 "och hon har en smal, något atletisk kroppsbyggnad. Tatia är exakt fysiskt identisk med hennes ättlingar Katherine Pierce och Elena Gilbert. Kan dock frisyr förändras, eftersom Elena och Katherine har olika stilar.

 Personlighet

Ingen vet vad som är eller vilka personligheter Tatia har, men möjligen en som Katherine och Elena innan att skadas av den övernaturliga världen. Emellertid var Elijahs kär i Tatia kan detta tyda på att hon har en personlighet mycket nära Elenas (som människa), jämfört med Katherine, som Elijah har hat mot som en vampyr.

OBS! Som jag sa så vet jag inte om detta är sant. Har ingen trovärdig källa ännu. Får jag mer info om detta så säger jag såklart till!


Comments

mileycyrus.se säger:

Hej! Du eller dina läsare har nominerat din blogg i vår blogaward! Nu är röstningen påbörjad! Här hittar du inlägget: http://theoriginalsswe.blogg.se/2013/december/blog-award-omrostning.html#comment
Lycka till!

Postat: - URL/Blogg: http://mileycyrus.se/


Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback