Postat: | kategori: The Vampire Diaries

TVD firar 5 år!!

Idag är det fem år sedan vi klev in i Mystic Falls för första gången. Let's make a rewind och gå tillbaka till memory lane och se hur de har ändrats genom tiden.
 
 
Vi fick först se Elena som den tjejen som "no longer be the sad little girl who lost her parents". Och jag tror inte att hon heller att hon trodde att hon skulle bli vampyr och förlora hennes största kärlek och bästa vän... Men vi har också sätt henne som den tuffa, grymma, starka tjejen som hon är.
 
 
 
Bonnies första mening var "So, Grams is telling me I'm psychic" och vi kan ju alla hålla med om att hon blev något mer än psychic. En riktigt badass häxa som från att tända ljus med blicken, nästan döda en original till att hålla "the other side" uppe tillräckligt länge för att nästan alla hennes vänner ska överleva...
 
 
 
Första bilden utav Caroline var som en själviska, osäkra jobbiga tjejen som pratade med folk som om de inte var där. Kommer ni ihåg då hon såg Elena som "you poor thing". Har växt till en otroligt stark och kontrollerad vampyr som bryr som om andra och hur de mår.
 
 
Jeremy var den killen som hade det svårt att ta tag i sitt liv efter förlusten av sina föräldrar. Tog droger och brydde sig inte riktigt om skolan eller något annat. Men det kan vi ju säga har ändrats..wow!
 
 
 
Och de två pinsamma konversionerna med de två som kommer kämpa om liv och död bara för att hålla henne i liv.
 
 
Vår första bild utav Katherine var något chockande..
 
 
Sen kan vi ju inte glömma Damons dramatiska entré med "Hello brother".
 
Vem tycker ni har förändrats mest och vad har vart bra och dåligt? Kommentera vad ni tycker :)

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback