Postat: | kategori: The Vampire Diaries

Kommer Tyler att dö?

 
Sen vi fick reda på att alla inte kommer at överleva ända ut till Säsong 5 har många diskuterat vem det nu skulle vara som dog. Man har nu börjat spekulera om det är Tyler som kommer att dö. 
Här är några orsaker som kan tyda på att det är Tyler som kommer att försvinna från showen:
 
Han kommer att vara en del utav en farlig ritual - Enligt synopsis för 5x19 kommer Marcos och Sloan att hålla en farlig ritual som gäller att bryta en förbannelse mot "The Travelers". Tyler kommer att vara tvingad att delta i en farlig del utav denna ritualen. Och från vitt vi vet så är inte "Travelers" ritualer eller besvärjelser så smärtfria och de innehåller eld. Och det kommande avsnittet heter "Man on Fire" så det låter inte bra för honom.
 
Hans död skulle inte förstöra showen eller oss - Såklart vi skulle vara upprörda om Tyler dog, han har ju ändå vart med från början. Men på senaste tiden kan vi ju inte direkt säga att han har varit aktiv. Han kom till Withemore collage och sen stack han till New Orleans och efter, ja vad var det? Två avsnitt lämnade han för att producenterna visste inte vad de skulle göra med honom. Och vi vet ju vad som händer med de karraktärerna, de blir dödade.
 
Showen har för många sidekicks - Vi börjar bli mer medvetna om vad Matt och Tyler tjänar för nytta till showen, Matty Blue Eyes kan vi ju säga gör jobbet bättre. Visst, det båda är två otroliga karaktärer som ligger oss varmt om hjärtat, men på senaste tiden finns de bara där för att lyssna på andras problem vid Mystic Grill och blir kallade till grupp möten där de knappt säger något. Faktum är att dessa två karraktärerna är både för samma nytta och blev mer framställt när Jeremy övertygade att de skulle ansluta sig till samma alians med Liv och Luke. De verkar vara med i samma scen och allt. Matt och Tyler har en fest tillsammans. Matt och Tyler lyssnar på Damons problem tillsammans. Matt och Tyler är oroade över Jeremy. Matt och Tyler har roligt i den nya aliansen. Förlåt Tyler, men som Katherine sa, alla gillar Matty lite för mycket för att ha mage att döda honom. Han är ju dessutom den ända människan kvar.
 
Han är ingens kärleksintresse - Det är inte lika kul att kolla på folk som inte har något kräleksintresse. Han sabbade ju totalt allt med Caroline och ingen annan verkar ju vara specellt intresserad utav honom.

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback