Postat: | kategori: Spoilers

Spoliers för The Originals - Tyler kommer till New Orleans

Ända sedan vi fick ett godkännande om att karaktärer mellan de två serierna Vampire Diaries och The Originals skulle hoppa i mellan. Har vi funderat när det är dags för Tyler Lockwood att göra den långa resan från Mystic Falls till New Orleans - och nu har vi äntligen ett svar! 

Tack vara en jätte stor spoiler för 1x08 "The River in Reverse" låter det som att Tyler kommer att anlända till New Orleans, Louisana lagom till slutet av november , precis som Julie Plec lovat . Joseph Morgan försökte ge oss en rättvis varning förra månaden då han tweetat, “What an intense week! Episode 8 is going to be the best we've done, I feel it. Oh, you're in for a treat ;) #TheOriginals.”

Men just då var en crossover ingenting mer än en dröm, så vi antog ingenting. 

Hayley står fast vid Elijah's sida men snart dras hon iväg av en mystisk figur som har delat en del ljus i hennes förflutna. Vi vet redan att Tyler kommer häjlpa hanns varulvs vän när han anländer söderut, men vad han kommer avslöja om hennes förflutna, kan vi bara spekulera om. 

 
Är du spänd om att Tyler är på väg till New Orleans ? kommentarerna och låt oss veta !
 
källa
Den är mest översatt med google translate!
 
 

Jag är själv väldigt taggad över att få se Tyler i The Originals. Det var ju spekulationer och rykten om att Caroline skulle kanske komma dit nu när Tyler och hon inte är ett par längre. Men nu med Tyler i New Orleans börjar jag tveka. Jag har alltid vart ett stort Klaroline fan men skulle det kanske bli för mycket om Caroline skulle åka dit.
 
För mer spoliers kommentera!

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback