Postat: | kategori: Om säsong 5

Spoilers - Amara återvänder och dör!

 
 
Wooow! . Är det bara jag eller är någon annan som lider av ett extremt fall av whiplash efter kvällens avsnitt av The Vampire Diaries ? Det blev inte bara galet, det var galet! Denna episod hade bokstavligen allt! Häpnadsväckande överraskningar , chockerande vändningar tomt , och - gulp - en känslomässig död .

Det verkar som att ankaret Silas behövde lyfta på slöjan till den andra sidan och återförenas med sin enda sanna kärlek Amara var faktiskt Amara hon själv . Så Qetsiyah hade inte riktigt döda Amara 2.000 år sedan . Istället drog hon det bitchigaste beslutet någonsin och vilket gjorde så att Silas trode att hon hade dödat henne , bara för att ha Resenärer drog henne runt i århundraden .
 

Silas skulle göra vad som helst för att få återförenas med sin kärlek, även om det innebar att döda sig själv för att vara med hennea. Men Amara kunde inte återgälda tjänsten. Utan hon valde sin egen lycka över hans. Men det var en passande död för Säsong 5 Big Bad, som ärligt talat var början att gå mig på nerverna. Behövde han verkligen ta upp hans "första kärlek"?. Vi fattar. Du älskade henne mer än livet själv. Gå vidare.
 
Men mänskligt Amara kommer inte komma särskilt långt - Damon lyckas räkna ut Tessa plan bara en bit för sent för att kunna rädda Silas och föra Bonnie tillbaka, men hey, är hans tröstpris en galen 2.000-årig Traveler!
 
Gif och översättning gjord av mig!
 
källa
 

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback