Postat: | kategori: Spoilers

Jenna återvänder i 100:e avsnittet!

 
Moster Jenna lever! Ok, kanske inte riktigt. När Klaus dödade moster Jenna i säsong 2, bröt våra hjärtan för Elena och Jeremy - trots allt, var hon den enda familj som de hade kvar. Men det ser ut som moster Jenna kommer att göra en överraskande återkomst i The Vampire Diaries 100:e avsnitt! 
 
ETonline ikapp med att TVD cast vid den 100 episoden firandet i Atlanta den 9 november , och stjärnan Zach Roerig spillt detaljer på Jenna återkomst . "Du kommer att bli mycket imponerad och glad om några av de människor som kommer tillbaka till stan , " sade Zach . Till exempel, "tjejen till höger om mig , den mycket begåvade och vackra Sara Canning."
 
Dock stannade Sara mamma på den stora överraskningen . "Jag kan inte säga , förstås ... men det är verkligen trevligt . Oavsett anledningen till att jag är här [ i Atlanta ] för , det är bara riktigt trevligt att betraktas som en del av familjen och att vara tillbaka med denna underbara cast ... det är så trevligt att ha alla tillbaka tillsammans . Det är ganska overkligt ."
 
Läs hela!
Källa
 

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback