Postat: | kategori: Skådespelarna

NINA OCH IAN (NIAN) HAR GJORT SLUT

Den största nyheten inom TVD är paret Nian som nu tyvär har gått skillda vägar.
 
Enligt en ny rapport från Life & Style, var splittringen mindre om paret växer isär och mer om Nina vägran att bosätta sig. 

Ian började prata om äktenskap och Nina har precis börjat på sin karriär," en källa nära skådespelerskan avslöjade. "Hon älskar honom, och de pratar fortfarande varje dag, men hon är bara inte redo att göra det enorma engagemanget ännu."

Vid 24 års ålder, kan vi inte säga att vi är förvånade över att Nina är inte redo att gå ner i gången. Men vid 34, har Ian nått en ålder där äktenskapet har blivit en prioritet. 

Life & Style insider tillägger att Nina kommer att vara redo att ta det språnget "kanske om 10 år," men vi måste undra om Ian skulle vara villig att vänta tills han är 44. 

Så mycket som våra hjärtan är krossade över att lära sig nyheten, håller vi ut hoppas att Ian och Nina kommer att inse att de helt enkelt inte kan leva utan varandra.

Källa

För hoppningsvis kommer Nina att vara redo inom kanske ett år eller mindre och duon då finner varanndra igen. För visst är det perfekta paret?

 


Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback