Postat: | kategori: Om säsong 5

JULIE PLEC AVSLÖJAR OM SÄSONG 5

 

1. Damon & Elenas ‘Nya förhållande’
Nu när Elena officiellt har valt Damon har Julie sagt att de kommer att STARTA ett nytt förhållande tillsammans, och vi kommer att se dem försöka få det att funka.
 Självklart blir deras förhållande påverkat av skurken i deras vän/bror som de inte vet är farlig från början.

2. ‘Mysteriet’ om Stefan & Silas
På tal om den där okända skurken så säger Julie att fans kommer att tycka om Stefans dubbelgångare story line, som även kommer att låta Paul Wesley spänna sina skådespelar muskler som två olika karaktärer.
 "Det kommer att vara en ganska cool mytologi som kommer bäras runt i när det gäller Silas och mysterin av hans förflutna - 1000 eller 2000 år sedan" säger hon.

3. Det är fortfarande hopp för ‘Klaroline’
Trots att två stora hinder står ivägen för att Klaus och Caroline ska bli tillsammans - de är inte bara på två olika serier, men Hayley är också gravid med Klaus barn - Julie sa att vi inte ska överväga Klaroline att bli något:
 Hayley är inte, på något sätt, Askungen i Klaus kärleks historia. Hayley är en tjej som är ganska tuff, glödande, självständig... en överlevare i hennes egna rätt som blev full, hade sex och blev på smällen. Hon kommer att ha hennes egna resa. Hon är inte riktigt menad att vara ett hot mot Klaus kärleks liv.

4. En riktigt skitförbannad mänsklig Katherine
Valet att göra Katherine vampyren som tog the cure var ingen lätt uppgift för Julie och hennes skrivar team - men det kommer verkligen att bli mindre lätt för Katherine, som kommer att kämpa för att klara att helt plötsligt vara människa igen.
 "Vi var bara i rummet för nån dag sen och pratade om första gången hon känner kallt - och hur förbannad hon kommer att vara över det" skojade Julie.

5. Jeremy Gilbert: född igen
Fans var överväldigade när Jeremy återvände till landet av levande på säsongs finalen av s.4 - men förvänta er inte att hans återvändo blir en smidig sådan. Julie sa att det blir ganska många nya hinder som hunter-turned-ghost-turned-human som går tillbaka till skolan.
 "Vilken jävla täckmantelhistoria blir det?" säger hon. "Hur kommer han att förklara det? Han hade en minnesgudstjänst! Det var flygblad!"

 

Källa - Engelska 

 

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback