Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS!! - Är Damon och Elena beredda på ett stort uppbrott?!

Uh - oh , Delena fans . Du kanske vill sitta ner för detta. Vi vet att Damon och Elena är inte nödvändigtvis den bästa av termer på The Vampire Diaries - de är fortfarande tillsammans , men hon har också precis fått reda på att han har ljugit för henne om att döda Whitmores i år - men är de på väg mot ett uppbrott ?

En ny spoiler från TVGuide.com har oss oroliga för paret . " Två av dessa saker är sanna och en är en lögn ", skriver TVGuide.com . " I nästa omgång av episoder ... 1 ) Det kommer att finnas ett stort uppbrott , 2 ) En favorit karaktär kommer att säga adjö för gott och 3 ) Någon kommer att dra en kropp switcheroo.

OK , så detta betyder inte nödvändigtvis att Damon och Elena bryter upp , men vi skulle inte bli förvånad . Visst , är Elena nu i händerna på Dr Wes , men efter oundvikligen Stefan räddar henne från Dr Wes lab bord , kommer hon att börja ifrågasätta vad Damon har ljugit om? Det är rimligt - men vi vet hur hängiven Damon och Elena är att göra deras relation arbete . Så varför skulle dessa två break saker off ?

Vi har en teori : om Damon's livsuppgift var att döda Whitmores , vem är det som säger att han inte var ansvarig för att driva Gilberts off Wickery Bridge ? Nu vet vi att det är en galen teori , men om Gilberts var en del av Augustinus Society från början , skulle Damon ha vetat att de var förknippade med Whitmores . Vi funderar på en hemlighet av den storleken skulle definitivt driva en kil mellan Delena . I själva verket är vi inte säkra Elena någonsin skulle kunna förlåta Damon efter det.

Visst , det finns alltid en möjlighet att denna spoiler är en total fallet . I så fall , vi är ganska säkra på att fläkten - favorit karaktär att säga adjö är Katherine . När det gäller " kropps switcheroo , " vi är inte helt säker på vad det skulle innebära , men kanske Matt kommer äntligen få lite Screentime ?

källa


Åh nej säger jag bara! Delena som är ett utav mina favorit par kanske måste säga hej då, för gott?! Som de säger så är det bara 2 som är sanna och 1 är fake. Tyvär så tror jag att Delena kommer att göra slut och kan det vara så att Jeremy har fått Bonnie gravid? hmm....inte omöjligt. Tänk att få se en liten Beremy bebis springa runt. Att Katherine kommer att försvinna tvekar jag på. Hon är ju då Katherine Pierce, a survivor.

Vad tror ni? Kommentera era tankar om detta!

 

Comments

Mikael säger:

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

Postat: - URL/Blogg: http://forum.modekampanj.com


Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback