Postat: | kategori: Veckans fråga

Dagens bild + fråga

 
Du kan kryssa fler än en fråga
Vad vill ni att jag ska blogga mer om?
  
 

Comments

Amanda säger:

Jag tycket att hela säsong 5 har spårat ur!! Allt började redan med säsong 4. Serien tappade sin gnista då. Jag har kollat om serien från säsong 1 och är nu precis i början på säsong 4. Dom första 3 säsongerna är ju guld! Säsong ett får vi se hur Elena och Stefan blir kära och får följa deras kärlekshistoria. Damon är "the bad Guy" vilket han passar så bra på att vara! Tvåan kommer Kathrine och är boven! Henne hat-älskar man! I trean har vi Klaus och the originals! Som är så bra!

Även i dom förta säsongerna är det karaktärer som man vill ska vara kvar Alaric, Jenna, Grams, Lexi, Vicky m.m. Nu är alla döda eller övernaturliga..

Elena är så bra i dom första säsongerna och nu känns det som en helt annan karaktär?! Hon är inte alls densamma. Och det gör även att det känns som en annan serie. Tycker även att hon ser helt tärd och sliten ut! Mycke vackrare i dom första säsongerna!

Stefan har som bara glömts bort och får bara vara olycklig..

Damon är tråkig och så fort han inte får Elena så blir han elak..

Bonnie ska vara häxa!!

Matt och Caroline älskar jag som dom är för som är samma karaktärer som alltid!

Sen Stefans och Elenas kärlekshistoria är ju helt underbar men alldeles försent att gå tillbaka till nu. Jag är ett stelenafan men vill inte efter allt som hänt med Damon att det ska bli dom igen.

Damon och Elena är ju inte alls lika romantiska utan mer en sexuell relation måste jag säga. Dom har självklart en kemi men true love tycker jag inte.

Hoppas att dom får tillbaka serien på samma spår som innan och att säsong 6 inte blir ännu sämre.

Damon och Bonnie måste komma tillbaka!

Nu blev det lite mycket men kände att jag behövde få ur mig detta! Tack för en toppen blogg! :)

Svar: Det är inte så att du menade att kommentera VDB? För deras läsares åsikter? Men annars håller jag med dig på vissa punkter. Och tack desamma! :) ...om du menar mig :/
Amalia Wahlberg

Postat: -


Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback