Postat: | kategori: Synopsis

Synopsis 6x08 "Fade Into You"

 
Thanksgiving på Whitmore College/tillbakablickar på Kai's mordiska förflutna - Medans Caroline och Elena förbereder sig för att hålla en Friendsgiving i sitt rum, får de lite hoppfulla nyheter från Alaric och Stefan som har rest till Portland för att samla lite information om Gemin Coven. Tyler är fest besluten att hjälpa Liv efter att hon och Luke avslöjat en del oroande information om deras häx härstamning och deras planer Coven har för dem. Under tiden tar middagen en drastisk vändning när Jo avslöjar några smärtsamma detaljer om hennes förflutna, finner hon sig själv med att kämpa för hennes liv och lämna Alaric för att hjälpa från avstånd. Slutligen, Kai för en farlig upptäckt som ger honom ett steg närmare sin frigivning.

Comments

alice säger:

Hej!Jag har en fråga som jag har undrat på ganska länge.Om mamman är häxa och pappan varulv,vad är man då?Även fast man har häxkrafter och sen dödar nån blir man varulv då?

Svar: Du börjar med att vara en häxa Sen när du dödar någon så blir du en varulv, man kan inte vara varulv och häxa samtidigt. Hoppas svaret var tydligt nog för dig att förstå :)
MVH / Vampire Diariesweden
Amalia Wahlberg

Postat: -


Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback