Postat: | kategori: Visste ni att...?

Visste ni att...?

 
Under de senaste fem säsongerna av The Vampire Diaries, har vi lärt känna och älska Nina Dobrev som hon spelade inte en, inte två, utan tre karaktärer. Det har varit en dubbelgångare frenesi för 25-åriga skådespelerskan, som spelar huvudpersonen Elena Gilbert, den sassy-ännu-älskvärd Katherine Pierce, och den kortlivade Amara. Men kan ni tro att Nina nästan inte fick jobbet?

Det finns massor av begåvade unga skådespelerskor där ute, men mellan Lucy Hale, Victoria Justice, och Alexandra Chando, som brunett var nästan en CW älskling?
 
Det var en tight en, och till slut, endast 23 procent av Viggle användare korrekt gissat att Alexandra Chando spelas nästan Elena. Kan du fatta det? En jättestor 43 procent av Viggle användare var övertygade om att Pretty Little Liars stjärnan Lucy Hale ansågs för rollen, medan 34 procent trodde att Nina Dobrev look-alike Victoria Justice fick nästan spelningen.
// Jag tycker personligen att de kunde inte ha valt en bättre Elena. Hon passar rollerna perfekt och jag tycker hon gör så himla bra med att ta fram de olika personligheterna. Hon får det verkligen att kännas som om det är två helt olika personer. Ja tre. Såklart känns det ju konstigt med någon annan som Elena, Katherine och Amara, men hade det valt någon annan hade det nog vart likadant. Men jag är nöjd! - Vad tycker ni? Skulle någon annan vara bättre? //
 

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback