Postat: | kategori: Skådespelarna

Claire Holt lämnar The Originals

När avsnitt 16 "Farewell To Storyville" av The Originals började så visste vi att vi skulle se en intensiv timme. Inte bara det att Mikaelson syskonen var instängde på en kyrkogår, men det fanns en vit ek bland dem. Men precis då vi troddy att alla hade flytt oskadda sa Klaus till Rebekah att lämna och aldrig komma tillbaka och att hon var fri. När Rebekah körde iväg i fjärran bröjade vi undra om vi någonsin kommer att få se hennes leende ansike i närheten av New Orleans - och sedan fick vi svar på frågan som alla undrar över.
 
Enligt The Wrap, har källor nära showen bekräftat att Claire nu har officiellt lämnat Vampire Diaries spin - off. Tydligen ska Julie Plec och Warner Bros tv beslutat att Rebekahs story tagit en riktning som gör hennes karaktär icke-essentielle för serien framöver. Men den stora frågen är om vi någon sin kommer att få se Rebekah framöver? En insider berättar för The Wrap att det finns goda avsikter att få Claire tillbaka för att spela Rebekah som gäststjärna senare avsnitt av Säsong 2 eller kanske säsong 2, men inga affärer har slutförts ännu.
 
När jag såg avsnittet anade jag att hon skulle lämna. En annan fråga är om hon har lämnat The Vampire Diaries också? Eller kommer vi få se henne i Mystic Falls igen? Jag kommer sakna henne enormt mycket, hon var en utav mina favoriter. Men jag förstår henne och producenterna. Hennes roll har inte lika stor del eller om man kan kalla det mening för showen. Hon är där för hon inte kunnat lämna och då har de behövt ha henne till någonting men nu när Klaus har gett henne tillåtelse att leva sitt liv så var det ett bra tillfälle för henne att säga hejdå.
 
Detta är ju inte första gången som det händer. Daniel Gillies ville ju också ta en paus. det var ju därför han var inlåst i en kista i flera avsnitt, både TVD och TO.
 
 
Detta var kanske mer TO relaterat men tyckte det passade in på TO också.
 
källa

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback