Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS! Alla är samlade, men varför?

 
Det 100:e avsnittet av The Vampire Diaries är bara runt hörnet och hela gänger kommer att vara där för att fira (tillsammans med några bekanta ansikten från förr). Men varför är hela castet tillsammans i de nysläppta promo bilderna. 
 
De första stillbilderna visar hela gänget tillsammans i Salvatores hem. Stefan, Damon, Caroline, Bonnie, Jeremy och Elena - men efterföljande bilder visar att Matt och Nadia också dyker upp. Vad är samlingen för? Katherines död förstås! Den 500 -åriga vampyren som blev människa är nu på hennes dödsbädd, och de flesra TVDerna slösar inte bort någon tid för att fira. I promon ser vi alla pratar om alla gånger Katherine har gjort fel (i åtminstone två fall, dödade respektive medlemmar i fruppen). Ja, det verkar inte alla vara så sorgsna över att se Katherine gå bort.
 
Men det är en utav dem som känner sig lite dyster över hele situastionen, Stefan. I den första promo bilden ser vi Damon höjer sitt glas mot sin bror och vi kan anta att han antagligen för någon form utav en okänslig kommentar om Katherines undergång. Men Stefan som nyligen återuppväckt sin "friends with benefit" vänskap med Katherine, har inget utav det. Han, om någon ser ut att ha rivit upp sin *"morbid turn of events". (Det är okej Stef, vi är också ledsna. Vi gissar också att Nadia inte mår allt för bra heller över att hennes mamma är döende.
 
Men är detta det stora samlingen över det 100:e avsnitts firande vi har hört om? Vi tror inte det. Med tankte på att det inte verkade som om vi bara skulle få se de nuvarande medlemmarna, utan de som har dött med tiden men inte förglömda. Kommer vi verklifen få se ansikten från förr och presenteras alla på samma ställe eller är det en önskedröm? Och kommer Katherine verkligen att dö, eller är allt detta ett ståhej för ingenting?
 
*Jag vet inte vad det betyder och translate funkade inte så bra på den här meningen så att det skulle låta vettigt (men vet ni vad det betyder så kommentera så rättar jag).
 
källa

Comments

Little Mix Sweden säger:

Sv. Nu har vi lagt till dig som Elite Affliate :)

Svar: Tack, men skulle du kunna använda en bild på Vampire Diaries?
Amalia Wahlberg

Postat: - URL/Blogg: http://littlemixsweden.blo.gg


Little Mix Sweden säger:

Sv. Ojdå, skall fixa till det. Mitt internet är lite knepigt så jag ser inga bilder på blogg.se för tillfället, så det enda jag har att gå på är koderna och gissa mig fram :P Jag tror att jag har fixat det nu.
Kram Linnéa

Svar: Nej det är lugnt, det blev jätte bra :)
Amalia Wahlberg

Postat: - URL/Blogg: http://littlemixsweden.blo.gg


Felicia säger:

hej har mejlat dig =)

Postat: -


Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback