Postat: | kategori: Ian Somerhalder

Nian är tillbaka?

Denna information är jag inte ansvarig om. Detta är bara information som jag hittade, så om den är falsk är det inte mitt ansvar.
 
 
 
Nina Dobrev och Ian Somerhalder kanske följer sina karaktärers fotspår och för Delena av skärmen. Enligt en ny rapport från E! Online, The Vampire Diaries stjärnor är tillsammans igen, eller åtminstone att dejtar. "Insiders säger att det fortfarande är för tidigt att säga något om de kommer att göra en fullständig försoning, men de två definitivt blir varmt och tungt igen," källan berättar E! Online. Vilket gör line up med sin canoodling på röda mattan för seriens 100 avsnitt firande.
 
I bilderna (blev de snästa av fan på eventet), var Ian och Nina fångade omfamna och stirrar in i varandras ögon. Även om de är mycket mer försiktiga än vad de gör som Damon och Elena på TVD, med tanke på att de inte har varit nära fysiskt offentligt sedan sin upplösning i maj så visar det en hint av försoning.
 
Tidigare i år när de bröt upp, sade insiders att Nina inte var redo att slå sig ner som Ian var, och att det var en lång tid innan det kommer att hända, inte en plötslig splittring. De har varit goda vänner och Nina hjälpte till och med Ian med födelsen av hans hunds Nietzsches valpar och gratulerade honom för hans Peoples Choice Awards nominering, men fram till nu var det inget mer. I själva verket fick Nina nyligen ihop och gjorde slut med hennes bästa vän Julianne Hough's bror Derek Hough, även fast hon aldrig riktigt bekräftat att det fans en relation.
 
Så, kommer Nina och Ian någonsin, någonsin, någonsin bli ihop igen? Vi får vänta och se vad de säger, men vi är alla för dem speglar deras kärlek utanför skärmen igen.
 
Vad tycker du om Nina och Ians potentiella återförening? Kommentera och låt mig veta!
 
Källa
 

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback