Postat: | kategori: Spoilers

SPOILERS! - Ashlyn Jade Lopez spelar unga Nadia Petrova

Hittills under Säsong 5 av The Vampire Diaries har vi varit helt upp över öronen med den nyfunna relationen mellan den kaxiga Katherine Piercw och hennes länge förlorade dotter Nadia Petrova. I en överraskande vändng Spoiler TV rapporterar att Ashlyn Jade Lopez, en bedårande liten skådespelare har fått rollen som den unga Nadia.
 
Medan Ashlyn's IMDB sida är helt tom för att få sin störa start på The CW's mest populära show är ett ganska bra kap. Och hey, vi brukar inte se våra favorit karaktärer när de var barn förutom Elena Gilbert's tillbakablick i Säsong 5 Episode 10 så har vi inte sett några andra kvarlevande från Mystic Falls som barn. Visst, det finns massor av tillbakablickar men det är mest utav Damon och Stefan Salvatore när de är vuxna vampyrer från bak i tiden. 
 
Sen det filmar för de 100:e avsnittet (säsong 5 episode 11 "500 Years Of Solitude") har redan svept, we tror att dessa barndomstillbakablickar av den bulgariska skönheten kommer att ske senare i säsongen, som kan bevisa att Katherine inte dör i en milstople. Men å andra sidan, eftersom det flesta överraskningar för den 100:e avsnittet har hållt inlåsta kanske tillbakablicken kommer att ske i det särskilda avsnittet vilket ger ännu mer känsla för vad som kan redan vara ett sorgligt farväl.
 
 
källa

Oj oj oj vilken spoiler. Det om Katherine är ju bara spekulationer men det är bekräftat att detta är inte ett fan eller en ung Katherine, utan detta är Nadia. På bilden med Nina eller unga Katherine är ju en tillbakablick. Så vi får nog se många tillbakablickar med Katherine och Nadia. Min tank är kanske att hon faktiskt har träffat Nadia innan utan att vetat att det är henne. Men då vsste ju inte Nadia att det var Katherine. Men jag har verkligen ingen aning men jag är enormt spänd på 5x11.

Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback