Postat: | kategori: Spoilers

Bonnie och Jeremy redo för ett uppbrott?

Just nu får Bonnie Bennett ( Kat Graham ) bara vara en av de lyckligaste tecknen på The Vampire Diaries - som visserligen inte är ett mycket konkurrensutsatt område . Men det låter som Bonnie kan vara på väg att falla ur spel helt och hållet. Vad är det vi hör om problem mellan sig själv och Jeremy Gilbert ( Steven R. McQueen ) ? Säg det inte är så !

TVD exekutiv producent Caroline Dries berättade TVLine det unga paret kommer att möta vissa utmaningar i kommande episoder : " Ingen relation på denna show är säker för länge . De kommer att slå några speedbumps . " Poor , Bonnie ! Detta tecken kan bara inte fånga en paus . Först dör hon . Sedan, när hon kommer tillbaka till livet , hon har att ta itu med att vara ankare - aka upplever nästan outhärdlig smärta när en övernaturlig varelse dör och måste passera genom henne att komma till den andra sidan . Nu , det här ?

Så , vilken form skulle dessa " speedbumps " mellan Bonnie och Jeremy ta? Det är svårt att förutse med tanke på att , just nu , är deras story så insvept i varandra . Kan det bara vara normal tonåring grejer - det kolliderar som kan komma när en person är i college och man fortfarande i gymnasiet ? Eller är det något större? Jeremy är fortfarande en vampyrjägare, en aspekt av hans karaktär som inte riktigt kommit in i bilden men den här säsongen . Finns det mer i beredskap för den här berättelsen ? Kanske involverar mycket omtalade , men sällan - sett resenärer ?

 

Ni får gärna bortse från att jag har översatt det här med google translate. Har inte tid/ork att översätta ordentligt.

 

källa

 


Comments
Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback